Maitinimo įstaigos

Uoslė yra tiesiogiai susijusi su skoniu, todėl kvapas gali ne tik paskatinti norą valgyti, bet ir suteikti valgymo procesui malonią atmosferą

Kvapas, kuris yra skleidžiamas prie įėjimo į maitinimo įstaigą privilioja klientus, sužadina norą valgyti, nes sukelia tiesioginė asociaciją su maistu. Prabangesnės maitinimo vietos kvėpinimo tikslas gali būti ne pakelti apetitą, o priminti, kad lankytojai atėjo į išskirtinį, prabanga ir kokybe kvepiantį restoraną.

Kvapų marketingas restorane?

  • Pagerina klientų nuotaiką būnant Jūsų maitinimo įstaigoje.
  • Skatina praleisti daugiau laiko, papildomai užsisakyti.
  • Padidina prisirišimą ir lojalumą vietai.
  • Malonus kvapas įėjimo erdvėje užduoda kokybės ir prabangos toną naujiems svečiams.
  • Darbuotojai labiau motyvuoti, maloniau aptarnauja klientus, daro mažiau klaidų.

Labiau teigiamai vertina apsilankymą0

Praleidžia daugiau laiko0

Geresnis švaros ir kokybės įvertinimas0

maitinimo-istaigos-iejimo-kvepinimas
Įėjimo erdvė

Įėjimo „wow“ – efektyvus ir nebrangus sprendimas suteikti lankytojui pirminį kvepiantį pasitikimą.

maitinimo-istaigos-kvepinimas
Visa patalpa

Vientisas kvapas, pajungtas per kavinės ar restorano ventiliacinę sistemą, užtikrina vientisą, lengvai juntamą kvapą visoje patalpoje.

Šaltos difuzijos pagrindu veikiantys kvėpinimo įrenginiai užtikrina saugų, sklandų kvapo veikimą.  Priklausomai nuo maitinimo įstaigos specifikos ir pageidavimų, galima naudoti skirtingus kvapus skirtingose vietose ar skirtingu laiku.

DOMINA MAITINIMO ĮSTAIGOS KVĖPINIMAS?

Rasime geriausią kvepiantį sprendimą jūsų restoranui, kavinei ar barui.
Užpildykite žemiau esančią formą ir gaukite preliminarų pasiūlymą.

PILDYTI FORMĄ

Ar patalpoje būna nemalonių kvapų?

Ar yra atskiri kondicioneriai?
 taip ne

Ar yra ventiliacinė sistema?
 taip ne

Ar yra galimybė reguliuoti ventiliacinės sistemos galingumą?
 taip ne

Jūsų pastabos